T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri

Parola

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
2014 Yılı Aralık Ayı Semineri Sona Erdi.
Başkanlığımız organizasyonu ile umreye gidecek olan vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve yapacakları umre ibadetine hazır hale getirmek amacıyla İl Müftülüğümüzce Antakya TOKİ Camiinde, 15-18 Aralık tarihinde seminer tertip edilmiştir.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, MKÜ Rektörü Hasan KAYA’yı Ziyaret Etti.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, göreve yeni başlayan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
İl Müftümüz Altınözü İlçe Müftülüğü Personeliyle Toplantı Gerçekleştirdi.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU 15 Aralık 2014 Pazartesi günü Altınözü İlçe Personeliyle toplantı yaptı.
13 Hafızımız Düzenlenen Törenle İcazet aldı.
Antakya İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kur'an Kursunda hafızlık eğitimi alarak diplomalarını almaya hak kazanan 13 hafız için 13 Aralık 2014 Cumartesi günü Hacı Suat Yılmaz Camii’nde tören düzenlendi.
Aralık Ayı Umre Semineri 15-18 Aralık 2014 Tarihleri Arasında Yapılacak.
Başkanlığımız organizasyonu ile umreye gidecek olan vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve yapacakları umre ibadetine hazır hale getirmek amacıyla İl Müftülüğümüz tarafından belirlenen program çerçevesinde Umre yolcusu kaydı bulunan tüm ilçelerimizde seminer programları düzenlenmektedir.
2014 Yılı Aralık Ayı İlçe Müftüler Toplantısı Yapıldı.
2014 Yılı Aralık Ayı İlçe Müftüler Toplantısı, 09.12.2014 Salı günü Erzin İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.
Kurmay Albay Erdem Özcan İl Müftümüzü Ziyaret Etti.
(Serinyol) 121’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanı Kurmay Albay Erdem ÖZCAN, 8 Aralık 2014 Pazartesi günü İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU’na iadeyi ziyarette bulundu.
Türkiye’nin İlk Umre Kafilesi Hatay’dan Dualarla Uğurlandı.
2014-2015 Umre sezonunun başlamasının ardından İlimizin ve Ülkemizin ilk umreci kafilesi özel tur olarak 7 aralık 2014 Pazar günü dualarla Hatay Havaalanından yolcu edildi.
Altınözü İlçesi Dokuzdal Mahallesi Camii İbadete Açıldı.
Altınözü İlçesi Dokuzdal Mahallesi Camii tadilatı bitirilerek 5 Aralık Cuma günü kılınan Cuma namazıyla tekrar ibadete açıldı. Açılışa İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Altınözü Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat SARI, Altınözü İlçe Müftümüz Mustafa ATİLLA, Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ömer AKIN ve Dokuzdal köyü sakinleri katıldı.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

Allah O'dur ki, rüzgârları gönderir, bunlar da bulutu kaldırır. Derken, Allah onu gökte dilediği gibi yayar ve parça parça eder nihayet arasından yağmurun çıktığını görürsün. Allah dilediği kullarına yağmuru nasip edince, onlar seviniverirler. Rum/48

Diyanet Radyo
Bir Hadis

Bir adamın hayra sarfettiği paranın en efdali, iyaline infak ettiği para ile, Allah yolunda kullanacağı atı için verdiği ve bir de Allah rızası için (mücahid) arkadaşlarına sarfettiği paradır.

Bir Dua

Beni, bütün mü'minleri ve mü'mineleri mağfiret et ey Rabbim

İstatistikler

Camii Sayısı