T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri
Vali Yardımcısından İlçe Müftülüklerimize Ziyaret
Hatay Vali Yardımcısı Sayın Bilal ÖLMEZ ve İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Altınözü ve Yayladağı İlçe Müftülüklerimizi ziyaret ettiler. Ziyarette Altınözü İlçe Müftümüz ve Yayladağı İlçe Müftü Vekilimiz hazır bulundular.
Vali Yardımcısından Payas, Dörtyol ve Erzin İlçe Müftülüklerimize Ziyaret.
Hatay Vali Yardımcısı Sayın Bilal ÖLMEZ ve İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Payas, Dörtyol ve Erzin İlçe Müftülüklerimizi ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe Müftülerimiz hazır bulundular.

Hatay Vali Yardımcısından Antakya, Defne ve Samandağ İlçe Müftülüklerimize Ziyaret.
Hatay Vali Yardımcısı Sayın Bilal ÖLMEZ ve İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Antakya, Defne ve Samandağ İlçe Müftülüklerimizi ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe Müftülerimiz hazır bulundular.

İl Müftümüz, Kermes Açılışına Katıldı.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Defne İlçe Müftülüğü tarafından geliri dini ve hayri hizmetlerde kullanılmak üzere düzenlenen kermesin açılışına katıldı. Kermes açılışına, İl Müftü Yardımcılarımız, Defne İlçe Müftümüz Necati GÜNDOĞDU, Şube Müdürlerimiz, Defne İlçe Müftülüğü personeli ve din görevlilerimiz katıldı.
İl Müftümüz Bağrıyanık Mahallesinde Düzenlenen Programa Katıldı.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Bağrıyanık Mahallesi sakinleri tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Bağrıyanık Mahallesi Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programa katıldı.

İl Müftümüz, Hasanbeyli’de Konferans verdi.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Hasanbeyli İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hasanbeyli Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen konferansta konuştu. Konferansa, Hasanbeyli Kaymakamı Fahrettin DEMİR, Belediye Başkanı Alpaslan KOCA, Hasanbeyli İlçe Müftüsü Hasan CERİT, Kurum Amirleri, din görevlileri ve Hasanbeylili vatandaşlarımız katıldı.
İl Müftümüzden 4-6 Yaş Kur’an Kursuna Ziyaret.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Takva Ömer Camii 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursunu ziyaret etti. İl Müftümüze Kur’an Kursu ziyaretinde İl Müftü Yardımcımız Mustafa KARA ve Antakya İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK eşlik ettiler.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması İl Finali Yapıldı.
İlimiz genelinde faaliyet gösteren Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimiz arasında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarında ilçelerinde birinci seçilen öğrenciler arasında İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda yarışma düzenlendi.

Belen İlçemizde Kutlu Doğum Programı Düzenlendi.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Belen İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansta konuştu. Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında düzenlenen programa; Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Belen İlçe Müftüsü Adem CANKURT, Arsuz İlçe Müftü Vekili Mustafa DÖNMEZ, Hassa Müftü Vekili Mehmet SAİN, daire müdürleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Kumlu İlçemizde Konferans Verdi.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kumlu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Kumlu Çok Programlı Lise Konferans Salonunda düzenlenen programa, Kumlu Kaymakamı Adnan KARAOSMANOĞLU, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim PAÇ, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü Emrah KANDEMİR, daire müdürleri, Din Görevlilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.
Yayladağı Kampında Kutlu Doğum Heyecanı.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ülkemizde bulunun Suriyeliler için çeşitli etkinlikler planlandı. Bu bağlamda Yayladağı İlçemizde bulunan ve Suriyelilerin ikamet ettiği kampta düzenlenen programda, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri ve Suriyeliler Koordinatörü Hasan BAŞİŞ, Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Mehmet GÜNEŞ, Akçakale İlçe Müftüsü Hüseyin ORTAÇ, Suriyeli kardeşlerimize hitap ettiler.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

İman eden ve soylarından gelenlerde, imanda kendilerine tâbi olanlar (var ya)! İşte biz, onların nesillerini de kendilerine kattık. Onların amellerinden de bir şey eksiltmedik. Herkes kazandıklarına karşı bir rehindir. Tur/21

Bir Hadis

Dünya tatlı ve manzarası câziptir. Allah sizi dünyâda başkalarına halef kılacak ve nasıl muâmele edeceğinize bakacaktır. Binâen aleyh dünyâdan korkunuz ve kadınlardan korununuz.

Bir Dua

Yâ Rabbi! Yapdıklarımın şerrinden sana sığınırım: Ve senin bana in'âm ve ihsan etdiğin ni'-metleri ikrar ve i'tirâf ederim. Kendi kusur ve günâhlarımı da ikrar ve i'tirâf ederim.

Diyanet Radyo
İstatistikler