T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri

Parola

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi.
İl Müftülüğümüz tarafından 15 İlçemizden 26 Kur’an Kursu öğreticisinin katıldığı “Aile İçi İletişim” konulu seminer düzenlendi.

İl Müftüleri Bölge İstişare Toplantısı Kahramanmaraş’ta Yapıldı.
Din hizmetlerinde verimliliğin arttırılması ve bölge sorunlarını görüşmek için Kahramanmaraş İl Müftülüğü Toplantı Salonunda Bölge İl Müftüleriyle istişare toplantısı yapıldı.

İl Müftümüz Karaköse Mahallesi Birlik Camii’ni Ziyaret Etti.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Hocamız, Yaz Kur’an Kursları ziyaret ve denetimlerine devam ediyor.

Bu bağlamda, Yayladağı İlçemiz Karaköse Mahallesi Birlik Camii’ndeki yaz Kur’an Kursumuzu da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.
HATİMLE TEREVİH NAMAZI KILDIRAN HAFIZLARIMIZ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Antakya ilçemize bağlı 17 camimizde Hatimle teravih namazı kıldıran hafızlarını makamında misafir ederek Kitap ve çeşitli ödüllerle, Antakya İlçe Müftümüzde para ödülü ile ödüllendirdi.
İL MÜFTÜMÜZ İSKENDERUN İLÇEMİZDEKİ YAZ KURSLARINI DENETLEDİ
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Hocamız Hac ve umre Müdürümüz Fahri UÇAK'la beraberİskenderun ilçemizdeki Yaz Kur'an Kurslarını ve Yatılı Erkek ve Kız Kur'an Kurslarımızı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

YAZ KUR'AN KURSLARI DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
İlimiz Genelinde açılan Yaz Kur'an Kurslarımız, İl Müftümüz, il Müftü yardımcılarımız ve şube müdürlerimiz tarafından denetimleri devam etmektedir. Bu çerçevede İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU hocamız Antakya İlçemiz merkezinde bulunan çarşı camilerini ve Yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.
2015 YILI HAC GÖREVLİLERİ TOPLANTISI YAPILDI
2015 Yılında İlimizden hacca kafile başkanı ve din görevlisi olarak gidecek görevlilerimizle İl Müftülük toplantı salonunda, İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Bu yıl ilimizden iki kafile hacca gidecek olup, Belen İlçe Vaizimiz Mehmet SAİN ve İl Hac ve Umre Şube Müdürümüz Fahri UÇAK Kafile Başkanı olarak hacca gidecektir.
İL MÜFTÜMÜZ ANTAKYA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ AYLIK TOPLANTISINA KATILDI
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Hocamız Antakya İlçe Müftülüğümüzün Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileriyle yaptığı Temmuz ayı personel toplantısına katıldı. Toplantı Hatay İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftülük Külliye İnşaatımız Devam Ediyor
İçerisinde Cami, Hizmet içi Kur'an Eğitimi sınıfları, Konferans salonu, Kütüphane, Aile İrşat ve Dini Rehberlik Bürosu , İl Müftülük Hizmet Birimlerin yer alacağı İl Müftülük Külliye İnşaatımız devam etmektedir. Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi marifetiyle yapılan inşaat için hayırsever halkımızın yardımlarını bekleriz.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

İşte onlar, hidayete karşılık dalâleti satın alanlardır. Ancak onların bu ticareti kazançlı olmamış ve kendileri de doğru yola girememişlerdir. Bakara/16

Diyanet Radyo
Bir Hadis

Allah (CC) bütün işlerde yumuşaklığı sever.

Bir Dua

Ey Rabbim! Koğulmuş şeytanın şerrinden sana sığınırım!

İstatistikler
İdari Personel :  120