T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri

Parola

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
İL MÜFTÜMÜZ GENÇLERLE CAMİDE BULUŞTU.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası teması çerçevesinde 17 Ekim 2014 Cuma akşamı yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen “Gençlerle Camide Buluşuyoruz.” Etkinliği 23 Ekim 2014 Perşembe akşamı Habib-i Neccar Camiinde gerçekleştirildi.
İl Müftümüzden Yayladağı İlçemize Ziyaret.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Yayladağı İlçemizin Karaköse Mahallesinde Kur’an Kursunu, gençlere hizmet etmesi için açılan kütüphaneyi, Karaköse ortaokulunu ve yeni açılan Birlik Camii’ni ziyaret etti.
İl Müftümüzden Altınözü İlçemize Ziyaret.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU 25 Ekim Cumartesi Günü Altınözü İlçemize ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında inşaatı devam eden Altınözü İlçe Müftülük Sitesinde incelemeler yaptı. Altınözü İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA inşaat hakkında bilgi verdi. İl Müftümüz de İlçe Müftümüze ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
9 HAFIZIMIZ TAÇ GİYDİ.
Antakya İlçe Müftülüğüne bağlı Yavuz Selim Yatılı Kız Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan 9 öğrencimiz için 22 Ekim Çarşamba günü İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda taç giyme töreni düzenlendi.
İSKENDERUN KEMAL SEHER ÖZKAN KUR'AN KURSU HAFIZLIK TAÇ GİYME MERASİMİ.
İskenderun Kemal Seher Özkan Kız Kur’an Kursu öğrencilerinden hafızlığını tamamlayan 16 öğrenci için taç giyme merasimi düzenlendi.
Tosyalı Camii İbadete Açıldı.
Tosyalı Holding tarafından İskenderun İlçesi Azganlık Mahallesinde yaptırılan Tosyalı Camii’nin 17 Ekim 2014 Cuma günü dualarla açılışı yapıldı.
Vefat Eden Din Görevlilerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okundu.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, ahirete irtihal etmiş din görevlilerimiz, İmam-Hatip öğretmenlerimiz, cami cemaatimiz ve tüm geçmişlerimizin ruhuna ithafen, 16 Ekim 2014 Perşembe akşamı Habib-i Neccar Camii’nde İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu.
Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanımız Konferansta Din Görevlilerimize Hitap Etti.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlimizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sayın Bünyamin ALBAYRAK, Din Görevlilerimize yönelik düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konferans 15 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 10.00’da Hatay Büyükşehir Belediyesi HATMEK Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
İl Müftümüzden Esnaflarımıza ziyaret.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, İl Müftü Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Müftülük Personeli tarafından esnaflar ziyaret edildi.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

Dikkat et, hâlis din yalnız Allah'ındır. O'nu bırakıp kendilerine bir takım dostlar edinenler, Onlara, bizi sadece Allah'a yaklaştırsınlar diye kulluk ediyoruz, derler. Doğrusu Allah, ayrılığa düştükleri şeylerde aralarında hüküm verecektir. Şüphesiz Allah, yalancı ve inkârcı kimseyi doğru yola iletmez. Zümer/3

Diyanet Radyo
Bir Hadis

Dünyada iki yüzlü olanlar, kıyamet günü ateşten iki yüzlü olarak gelirler.

Bir Dua

Ey Rabbim! Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum.

İstatistikler

Camii Sayısı