T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
YAZ KUR'AN KURSLARI DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
İlimiz Genelinde açılan Yaz Kur'an Kurslarımız, İl Müftümüz, il Müftü yardımcılarımız ve şube müdürlerimiz tarafından denetimleri devam etmektedir. Bu çerçevede İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU hocamız Antakya İlçemiz merkezinde bulunan çarşı camilerini ve Yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.
2015 YILI HAC GÖREVLİLERİ TOPLANTISI YAPILDI
2015 Yılında İlimizden hacca kafile başkanı ve din görevlisi olarak gidecek görevlilerimizle İl Müftülük toplantı salonunda, İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Bu yıl ilimizden iki kafile hacca gidecek olup, Belen İlçe Vaizimiz Mehmet SAİN ve İl Hac ve Umre Şube Müdürümüz Fahri UÇAK Kafile Başkanı olarak hacca gidecektir.
İL MÜFTÜMÜZ ANTAKYA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ AYLIK TOPLANTISINA KATILDI
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Hocamız Antakya İlçe Müftülüğümüzün Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileriyle yaptığı Temmuz ayı personel toplantısına katıldı. Toplantı Hatay İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftülük Külliye İnşaatımız Devam Ediyor
İçerisinde Cami, Hizmet içi Kur'an Eğitimi sınıfları, Konferans salonu, Kütüphane, Aile İrşat ve Dini Rehberlik Bürosu , İl Müftülük Hizmet Birimlerin yer alacağı İl Müftülük Külliye İnşaatımız devam etmektedir. Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi marifetiyle yapılan inşaat için hayırsever halkımızın yardımlarını bekleriz.
Kırıkhan Kaymakamı Sayın Halil UYUMAZ İl Müftümüze Veda Ziyaretinde Bulundu
İlimiz Kırıkhan Kaymakamı olarak görev yapmakta iken son açıklanan İçişleribakanlığı Karanamesi ile Gaziantep Vali yardımcılığına atanan Sayın Halil UYUMAZ İl Müftümüze veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yaptığı güzel hizmetler için İl Müftümüz Sayın Hamdi MKAVİLLİOĞLU Sayın Kaymakamımıza teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Sayın UYUMAZ il Müftümüze Kırıkhan İlçemizdeki din hizmetlerinden memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.
TEMMUZ AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
2015 Yılı Temmuz Ayı İlçe Müftüler Toplantısı, 22 Temmuz Salı günü Yayladağı İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

İlimizde Bayram Coşkusu
Ramazan Bayramı Sabahı, Bayram sevinci ile ilimiz genelindeki tüm camiler tıklım tıklım doldu.

Hatay Valisi Sayın Ercan TOPACA, Hatay Vali Yardımcısı Orhan MARDİNLİ, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU ve Daire Müdürleri Bayram Namazını Ulu Cami’de eda ettiler.

Vatandaşlarımız Kadir Gecesi Münasebetiyle Camileri Doldurdu.
Ramazan Ayı içinde bulunan Kadir Gecesi münasebetiyle bütün şehirlerimizde olduğu gibi ilimizde de halkımız camilere akın etti. Kadir Gecesi’nin bereketinden ve feyzinden daha fazla istifade etmek, kadir gecesini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlarımız iftarın hemen ardından camileri doldurmaya başladı.

İl Müftümüz Suriyeli Yetimlerin Okuduğu Okulda Öğrencilerle ve Velilerle Sahur Yaptı.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Suriyeli yetim çocukların eğitim gördüğü okulda öğrencilerle sahur yaptı. Sahur Programında, Samandağ İlçe Müftümüz Mahmut Emin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordinatör olarak atanan Ali BULANIK ve okul müdiresi de hazır bulundular.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

Gerçek şu ki, kâfir olanları (azap ile) korkutsan da korkutmasan da onlar için birdir; iman etmezler. Bakara/6

Diyanet Radyo
Bir Hadis

Allah (c.c)'a yemin ederimki, Allah (c.c)'ın bir kimseye senin sayende hidayet vermesi, senin için kırmızı develere malik olmaktan hayırlıdır.

Bir Dua

Ya Rabb! Senin îzzet ve kudretine sığınırım ki, senden başka hiç bir ilâh yoktur. Ve sen ölmezsin. Cin ve insanlar ise ölürler.

İstatistikler
İdari Personel :  120