T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri

Parola

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
2014 Yılı Aralık Ayı İlçe Müftüler Toplantısı Yapıldı.
2014 Yılı Aralık Ayı İlçe Müftüler Toplantısı, 09.12.2014 Salı günü Erzin İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.
Kurmay Albay Erdem Özcan İl Müftümüzü Ziyaret Etti.
(Serinyol) 121’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanı Kurmay Albay Erdem ÖZCAN, 8 Aralık 2014 Pazartesi günü İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU’na iadeyi ziyarette bulundu.
Türkiye’nin İlk Umre Kafilesi Hatay’dan Dualarla Uğurlandı.
2014-2015 Umre sezonunun başlamasının ardından İlimizin ve Ülkemizin ilk umreci kafilesi özel tur olarak 7 aralık 2014 Pazar günü dualarla Hatay Havaalanından yolcu edildi.
Altınözü İlçesi Dokuzdal Mahallesi Camii İbadete Açıldı.
Altınözü İlçesi Dokuzdal Mahallesi Camii tadilatı bitirilerek 5 Aralık Cuma günü kılınan Cuma namazıyla tekrar ibadete açıldı. Açılışa İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Altınözü Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat SARI, Altınözü İlçe Müftümüz Mustafa ATİLLA, Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ömer AKIN ve Dokuzdal köyü sakinleri katıldı.
Hatay İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Panel Düzenlendi.
Hatay il müftülüğü aile ve dini rehberlik bürosu tarafından 4 Aralık 2014 Perşembe günü çalışan kadınlara yönelik panel düzenlendi. Panel İl Müftülüğü Şube Müdürü Faruk YALDIZ moderatörlüğünde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, İl Müftü Yardımcılarımız Cafer EROL ve M. Emin OKUYUCU’nun sunumuyla gerçekleşti.
İl Müftümüz İskenderun Merkez Hafızlık Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, İskenderun Yatılı Kemal Seher Özkan Kız Kur’an Kursunu ve Yatılı Cırtıman Mahallesi Erkek Kur’an Kursunu 3 Aralık 2014 Çarşamba günü ziyaret etti. Ziyarette Kur’an Kursu Öğreticileri de hazır bulundu.
İl Müftümüzden Kırıkhan Merkez Hafızlık Kur’an Kurslarına Ziyaret.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Kırıkhan Merkez Erkek Kur’an Kursunu ve Merkez Yatılı Kız Kur’an Kursunu 27 Kasım 2014 Perşembe günü ziyaret etti. Ziyarette Kırıkhan İlçe Müftümüz Mekki Solmaz ve Kur’an Kursu Öğreticileri hazır bulundu.
İl Müftümüz Dini Kanaat Önderleriyle Yapılan Toplantıya Katıldı.
Hatay Valisi sayın Ercan TOPACA’nın başkanlığında yapılan ve Dini Kanaat Önderlerinin katıldığı toplantıya İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU da katıldı.
MKÜ MEHMET ALKAN CAMİİNİN 1. KATI İBADETE AÇILDI.
Mustafa Kemal Üniversitesi Alahan Kampüsü içerisinde ve bu yıl açılan İlahiyat Fakültesi yanında yer alan ve İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii fonksiyonunu da yürütecek olan, ayrıca tamamlandığında aynı anda 5000 kişinin ibadet etme imkanı bulacağı Mustafa Kemal Üniversitesi Mehmet Alkan Camiinin 1. katında ilk Cuma namazı kılınarak cami ibadete açıldı.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

Andolsun ki biz, bu Kur'an'da insanlar için her çeşit misale yer vermişizdir. Şayet onlara bir mucize getirsen inkârcılar kesinlikle şöyle diyeceklerdir: Siz ancak bâtıl şeyler ortaya atmaktasınız. Rum/58

Diyanet Radyo
Bir Hadis

Bir baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha iyi miras bırakamaz.

Bir Dua

Eğer bir iş senin ezelî ilminde benim dinim ve hayatım hakkında ve işimin akıbeti hakkında şerli ise onu benden geri çevir, beni de ondan vazgeçir ve benim için nerede olursa olsun yalnızca hayırlı olanı takdîr et, sonra beni ona râzı kıl.

İstatistikler

Camii Sayısı