T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri

Parola

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Şehit Hüseyin Şerbetçi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, bölücü terör örgütüne yönelik olarak yürütülen operasyonlar sırasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin ŞERBETÇİ için cenaze töreni düzenlendi.

FAHRİ KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLİK SINAV SONUÇLARI
25.01.2016 tarihinde yapılan fahri öğretici mülakat sınav sonuçları açıklanmıştır.

Din Görevlileriyle İstişare Toplantıları Devam Ediyor.
Hatay’daki din hizmetlerinin daha etkin yürütülmesini sağlamak amacıyla din görevlileriyle yapılan istişare toplantılarının 5.si İl Müftülüğümüz toplantı salonunda yapıldı. İl Müftümüz Hamdi KAVİLİOĞLU başkanlığındaki toplantıya İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet Emin OKUYUCU ve Cafer EROL, Personel İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Faruk YALDIZ ve Din Görevlileri katıldı.
İl Müftümüz Suriyeli Alimlerle Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Altınözü İlçemizde bulunan çadırkentte kalan, çadırkentte bulunan mescidde imamlık yapan ve Suriye vatandaşlarına din eğitimi veren Suriyeli din alimleriyle İl Müftülüğümüzde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, İl Müftü Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Altınözü İlçe Müftü Vekili hazır bulundu.
Şeyh Nasreddin ESKİOCAK İl Müftümüzü Ziyaret Etti.
İlimizin önde gelen Alevi kanaat önderlerinden Şeyh Nasreddin ESKİOCAK, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

İl Müftümüz Münazara Finaline katıldı.
İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLLİOĞLU, Narlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü sınıflar arası münazara etkinliği finaline katıldı. Münazara 9. ve 10. sınıfların finali olarak iki bölümden oluştu.

OCAK 2016 Umre Semineri Sona Erdi.
Başkanlığımız organizasyonu ile umreye gidecek olan vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve yapacakları umre ibadetine hazır hale getirmek amacıyla İl Müftülüğümüz tarafından belirlenen program çerçevesinde Umre yolcusu kaydı bulunan tüm ilçelerimizde seminer programları düzenlenmektedir.

İl Müftümüz Antakya İlçe Müftülüğü Aylık Personel Toplantısına Katıldı.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLİOĞLU, Antakya İlçe Müftülüğü aylık personel toplantısına katıldı. İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Antakya İlçe Müftüsü Necati ŞAFAK, Şube Müdürü Davut ÖZDAL ve Din Görevlileri hazır bulundular.

Şehidimiz ve Kızı Dualarla Uğurlandı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen hain saldırıda kızı ile birlikte şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi’nin cenazesi, 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte Antakya ilçemiz Açıkdere Mahallesi'nde toprağa verildi.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

Kendilerinin, bel kemiklerini kıran bir felâkete uğratılacağını sezeceklerdir. Kıyamet/25

Diyanet Radyo
Bir Hadis

Ana babasına iyilik yapana ne mutlu! Allah onun ömrünü artırsın!

Bir Dua

Allah'ım! Kabir azâbından sana sığınırım. Ateş azâbından Sana sığınırım. Hayatın ve ölümün fitnelerinden sana sığınırım. Deccâlin fitnelerinden sana sığınırım

İstatistikler
İdari Personel :  120