T.C. Hatay Valiliği İl Müftülüğü, Hatay, Antakya, Müftülük Haberleri

Parola

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
KADIN VE ÇALIŞMA HAYATI KONULU KONFERANS.
Afyon İl Müftü Yardımcısı Ayşegül MÜFTÜOĞLU KURT tarafından 17 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 13.30 da “Kadın Ve Çalışma Hayatı” konulu konferans verildi. Hatay İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Antakya ve Defne İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan bayan Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.
MİRAS HUKUKUNUN ÖNEMİ KONULU KONFERANS
Araştırmacı yazar Mehmet POLAT Antakya ve Defne İlçelerinde görev yapan Din Görevlilerine “Miras Hukukunun Önemi” konulu konferans verdi. Konferansa İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere, İl Müftü Yardımcılarımız, Antakya, Defne ve Samandağ İlçe Müftülerimiz ve din görevlileri katıldı.
2014 Yılı Kasım Ayı İlçe Müftüler Toplantısı Yapıldı.
2014 Yılı Kasım Ayı İlçe Müftüler Toplantısı, 11.11.2014 Salı günü Dörtyol İlçe Müftülüğü hizmet binasında, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Hocamız başkanlığında yapıldı.
VEKİL İMAM-HATİP VE MÜEZZİN KAYYIMLIK İÇİN SINAV YAPILACAKTIR.
D U Y U R U

Hatay il Müftülüğünce 2014 Yılı DHBT Sınavından 60 ve üstü alan kişiler için 2016 yılında yapılacak olan DHBT sınavına kadar kullanılmak üzere Vekil İmam-hatip ve Müezzin Kayyım Kadroları için 18 Kasım 2014 Salı günü sınav yapılacaktır. Şartları tutan adaylar İl Müftülüğüne başvurmaları gerekmektedir.
İl Müftümüzden Yayladağı İlçemize Ziyaret.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Yayladağı İlçemizin Karaköse Mahallesinde Kur’an Kursunu, gençlere hizmet etmesi için açılan kütüphaneyi, Karaköse ortaokulunu ve yeni açılan Birlik Camii’ni ziyaret etti.
İl Müftümüzden Altınözü İlçemize Ziyaret.
İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU 25 Ekim Cumartesi Günü Altınözü İlçemize ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında inşaatı devam eden Altınözü İlçe Müftülük Sitesinde incelemeler yaptı. Altınözü İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA inşaat hakkında bilgi verdi. İl Müftümüz de İlçe Müftümüze ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
İL MÜFTÜMÜZ GENÇLERLE CAMİDE BULUŞTU.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası teması çerçevesinde 17 Ekim 2014 Cuma akşamı yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen “Gençlerle Camide Buluşuyoruz.” Etkinliği 23 Ekim 2014 Perşembe akşamı Habib-i Neccar Camiinde gerçekleştirildi.
9 HAFIZIMIZ TAÇ GİYDİ.
Antakya İlçe Müftülüğüne bağlı Yavuz Selim Yatılı Kız Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan 9 öğrencimiz için 22 Ekim Çarşamba günü İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda taç giyme töreni düzenlendi.
İSKENDERUN KEMAL SEHER ÖZKAN KUR'AN KURSU HAFIZLIK TAÇ GİYME MERASİMİ.
İskenderun Kemal Seher Özkan Kız Kur’an Kursu öğrencilerinden hafızlığını tamamlayan 16 öğrenci için taç giyme merasimi düzenlendi.

Hamdi KAVİLLİOĞLU

Hatay İl Müftüsü

Bir Ayet

Allah ve Resûlü bir işe hüküm verdiği zaman, inanmış bir erkek ve kadına o işi kendi isteklerine göre seçme hakkı yoktur. Her kim Allah ve Resûlüne karşı gelirse, apaçık bir sapıklığa düşmüş olur. Ahzap/36

Diyanet Radyo
Bir Hadis

Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir.

Bir Dua

Yâ Allah! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ve ben îman ve ubûdiyyetimde gücüm yettiği kadar senin ahd ü misâkın üzereyim.

İstatistikler

Camii Sayısı